09:27 10 Жовтня 2023

Андрій Хорольский: 18.10.1965 – 10.10.2023

В ніч на вівторок, 10 жовтня, після тривалої хвороби помер відомий київський спортсмен та організатор змагань Андрій Хорольский.

АвторРалі в УкраїніРалі в УкраїніПрофіль »

Автоспортивна спільнота знала Андрія, як людину з нескінченною енергією, яка постійно штовхала його вперед, до нових викликів та справ. Провівши понад 40 ралійних змагань в якості штурмана, Андрій Хорольский неодноразово ставав переможцем та призером Кубку Лиманів – гоночної серії, яку він щиро любив та всіляко сприяв її розвитку. Водночас, неможливо навіть порахувати кількість аматорських змагань, до організації яких Андрій доклав своїх знань, зусиль та досвіду.

Проект «Ралі в Україні» висловлює співчуття рідним та друзям Андрія Хорольського, а також всій ралійній спільноті, яка втратила в його особі великого ентузіаста автомобільного спорту.

Фото © R&G Project

Читайте також:
Ралі в соцмережах

Авто для ралі

  • 255 110 Melnichuk 001
  • 255 110 Pushko 002
ТОП-Відео

Всі права на матеріали, розміщені на сайті Rally.in.ua, охороняються відповідно до законодавства про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалов сайту, гіперпосилання (hyperlink) на www.rally.in.ua є обов’язковим.

Контакти

Політика конфіденційності

Copyright © Ралі в Україні